fredag 18 mars 2011

Vad vill du vinna?Jag såg precis att det är över ett år sedan jag hade en tävling i bloggen, det tycker jag är trist så nu är det dags att starta en, men jag har ett problem, jag vet inte vad vinsten ska vara...? Snälla lämna en kommentar med vad du helst skulle vilja vinna så jag har något hum om vad jag ska hitta på :)

10 kommentarer:

 1. Vad kul med en tävling!:)
  Man skulle kunna vinna amigurumikit, garn, mönster, något som du har virkat m.m.
  Kram Emmy

  SvaraRadera
 2. ÅÅÅÅÅ, VAD KUL! :D
  Jag hade tyckt att det skulle vara kul att vinna ett virk-mönster! Som t.e.x att man skulle kunna vinna ditt drakmönster eller då? :D
  Ha det finfint!

  SvaraRadera
 3. Dina bebismössor är ju hur fina som helst, så kanske en sådan. Tyvärr skulle jag personligen inte ha användning för en... så kanske hade en uggla passat bättre, den vill man ju ha även om man inte har barn ;)

  SvaraRadera
 4. Garner är ju alltid himla skojigt! =)
  Mönster vore ju inte heller helt fel.... kanske till och med lite roligare. =)

  SvaraRadera
 5. Mönster+garn+tillbehör så man har allt kanske vore nått :)

  SvaraRadera
 6. En tävling, så roligt!! Jag håller med de föregående; mönster, garn eller något du har virkat... finfina priser hade det varit!!

  SvaraRadera
 7. Ett litet färdigt paket med mönster och material låter som ett perfekt pris tycker jag! Vill också skriva att jag tycker att du ger så mycket inspiration, och att det faktiskt var din blogg som gjorde så att jag skaffade mig min! Var här inne och kollade runt varje gång jag hamnade framför datorn, och tillslut blev jag så sugen på att ha en egen :)Det är ju så kul att få dela det man gör med andra, och man får så mycket mer inspiration till att göra så mycket mer! Oj vad långt inlägget blev.. hihi.. Hoppas du har en bra helg! Mvh Lina

  SvaraRadera
 8. Garn,amigurumi ögon & nosar , mönster osv

  Hoppas att du haft en fin helg!

  SvaraRadera
 9. Kanske en babymössa eller mönster till den ?? =)=)

  SvaraRadera