lördag 9 april 2011

Grått eller Blått?

Håller på att virka en Baby filt och nu har jag fått beslutsångest. Den kommer vara 5*7 rutor och innehålla antingen 8 gråa eller 8 blåa blommor samt en kant med någon av färgerna, vilken färg tycker ni är finast? :)


11 kommentarer:

 1. Vilka fina rutor! Kommer säkert att bli en superfin filt, verkligen! Hmm, svårt val! Men jag tror på grå.. Men den blå är såklart också fin! Men om du skulle fråga mig så skulle jag nog säga grå. ;)

  SvaraRadera
 2. Jag skulle nog gjort den i grått, eller i en gråblå färg, något mitt emellan kanske :) Men egentligen så blir det nog fint hur du än gör!

  SvaraRadera
 3. Glömde att säga att det var verkligen superfina rutor!! Har du hittat på dem själv eller finns det något mönster? :) Hoppas du har en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Ohh är du gravid !! GRATTIS!! Är filten till din egen bebbe lr ??jag gillar ju grått för det kan ändå matcha det mesta..sen är blått kul för då vet ju alla att det är en pojke när de nosar in i vagnen o inte vågar fråga kanske..men det e jag det !! grattis än en gång!kram =)

  SvaraRadera
 5. Jag skulle välja den gråa, den är enkel och matcha med annat.. och så tycker jag blått är lite en pojkfärg och tänk om det kommer en liten tös =) fast det kanske bara är jag som tänker så för att jag har två pojkar och är så less på blå och grön m.m jag vill göra nåt i rosa nu..ajja man kanske får en tjej nästa gång haha
  Jättefins rutor förresten =)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker den gråa passade fint in, det blev mer enhetligt och fint :)

  SvaraRadera
 7. Hmm svår fråga...blått är ju typiskt pojke men den gråa var lite snällare i färgen...eller varför inte göra antingen varannan blomma i kanten blå och varannan grå, eller gör två sidor grå och två blå.

  SvaraRadera
 8. Förstår att du har beslutsångest för båda var verkligen jättefina men jag lägger nog min röst på grått iaf.... Tycker det är jättefint till baby med grått, det syns på min lilla plutta.. =)=)

  SvaraRadera
 9. Tycker de är lika fina bägge två. Kanske du kan få in bägge färger tillsammans med det vita? Eller varför inte ett örngott med nån av färgerna?

  SvaraRadera
 10. Tack för alla kommentarer :) Ser ut som att det blir grått den här gången då :) Mönstret till rutorna finns på Garnstudios hemsida.

  SvaraRadera
 11. Jag röstar på den gråa!

  SvaraRadera