torsdag 16 juni 2011

Inget handarbete = Inga uppdateringar

Ja här verkar det bara bli längre och längre mellan uppdateringarna igen och det beror helt enkelt på att jag inte pysslar så mycket just nu. Det går ju alltid i perioder och under sommaren finns det så mycket annat man vill göra än att sitta inne på kvällarna.

Jag hade tänkt att uppdatera betydligt mer om graviditeten också men det har inte heller blivit av.
Allt flyter då hittills på helt perfekt *peppar peppar* :)
Tiden har gått helt sjukt snabbt och jag har svårt att förstå att jag kommer ha en liten bebis om ca 10 veckor, känns både helt underbart och jag längtar så det kryper i kroppen och samtidigt känns det väldigt läskigt. Jag är lyckligt lottad och väldigt tacksam som står väldigt nära min familj som mer än gärna hjälper och stödjer mig.

Bjuder på en bild som togs förra veckan då jag var i V29, magen är inte så platt längre :P


Hoppas ni alla har en underbar sommar!

7 kommentarer:

 1. Så fin du är i magen!!! Förstår precis det där med att man har tänkt att man ska blogga och göra så mycket när man är gravid men så blir det inget av pga att man är så trött. Lycka till med lilla pyret i magen!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är faktiskt lite tråkigt att just då jag hittat din blogg så pysslar du knappt nåt alls! Men jag vet ju hur det är... =)
  Håller tummarna för att allt går som det ska. Himla fin är du med din stora mage också. =)

  SvaraRadera
 3. Vad fin du är! Lycka till, det är det bästa som kommer hända i ditt liv!!

  SvaraRadera
 4. Håller med de andra, vad fin du är! Hoppas lite egoistiskt att du pysslar lite grann i alla fall:)

  SvaraRadera
 5. Härlig blogg! :) Jag ska testa att virka sötsnigeln nu, älskar att virka! Väntar också bebis, så det blir mycket sött till den lille :D

  SvaraRadera
 6. HiiLen.blogg.se anordnar 20 tävlingar under tre veckor! var med och vinn massa härliga priser! jag är med och tävlar om Armani code, shampoo och sminkborstar! Kramar

  SvaraRadera